Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Cale Solutions
Improve your operation with secure and user-friendly solutions from Cale.

EMV

For at imødekomme fremtidige krav til sikre kortbetalinger, har Cale samarbejdet med førende producenter af kortlæsere for at udvikle fulde EMV niveau 1-løsninger til Cales terminaler.
 

Sikkert betalingsflow

 
Alle kreditkortnumre krypteres, når kortet indsættes i kortlæseren. Hvis terminalen er udstyret med PIN, kan kunden anmode om en PIN-kode, afhængigt af transaktionens værdi.
 
Læseren kommunikerer direkte med processoren, som videresender meddelelsen til den relevante køber. Køberen godkender transaktionen, og reagerer ved at angive, om transaktionen er godkendt eller ej. Transaktionerne forlader aldrig dette beskyttede miljø, hvilket minimerer risikoen for svig.
 
Detaljerede oplysninger om hvert enkelt køb sendes til Cale WebOffice til statistiske formål. Disse oplysninger indeholder ikke følsomme kortdata. 
Cales beskyttelse til PIN-indtastningsenheden overholder de strengeste krav, hvilket betyder, at brugerens PIN er så beskyttet som muligt.

Løsning tilpasset ethvert marked

Forskellige markeder kræver forskellige løsninger. Cale har derfor tilpasset løsningen, så den passer til de enkelte markeder. Det betyder, at både chip og PIN og kun chip-løsninger er tilgængelige.
Hvad er EMV?
EMV er en standard for mere sikker interoperabilitet mellem kredit- og betalingskort og betalingsterminaler. Standarden er udelukkende baseret på mikroprocessorteknologi, som er langt mere sikker end teknologien med magnetisk stribe.
 
Akronymet EMV kommer fra Europay, MasterCard og VISA - de tre virksomheder, som oprindeligt medvirkede til at udvikle standarden.
 
EMV-standarden definerer samspillet mellem de enheder, der behandler betalingskort for finansielle transaktioner på fire niveauer: fysisk, elektrisk, data- og applikationsniveau.
Kontakt
Kontakt din lokale Cale-repræsentant for at få mere at vide om, hvilke EMV-løsninger, der er tilgængelige for dit marked.
Kontakt salgsafdelingen
Download
Oplysningsskema