Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Cale Solutions
Improve your operation with secure and user-friendly solutions from Cale.

Online-kortbehandling

For at imødekomme øgede krav til sikkerhed for kortbetalinger, tilbyder Cale online-godkendelse af betalingskorttransaktioner og forbedrer dermed den generelle sikkerhed og nedsætter risikoen for svig. Cales online-løsning til kortbehandling er i overensstemmelse med PCI DSS-niveau 1 på alle stadier fra terminalen til køberen.
 
PCI-standarden foreskriver krav til opbevaring og behandling af korttransaktioner samt oplysninger om håndtering af besøgende og adgangsrutiner på det sted, hvor transaktionerne behandles. Den regulerer også, hvordan følsomme oplysninger skal sendes i e-mails, hvordan computeradgangskoder skal håndteres, osv. Når du bruger denne kortautorisationstjeneste fra Cale, kan du være sikker på, at alle PCI-krav, som er beskrevet ovenfor, overholdes.

Godkendte kort

Godkendelse af kort kan variere afhængigt af markedet og processoren. Følgende kort er almindeligt accepteret: VISA, Mastercard, Diners, American Express.
 
På visse markeder kan lokale kort også accepteres.

Hvad kræves der?

Terminalen skal være tilsluttet Cale WebOffice, og kunden skal have aftaler med en processor og med en erhverver, som begge skal godkendes af Cale.

EMV

Hvis EMV er en forudsætning for dit marked, kan du læse mere om vores EMV-løsninger ved at klikke på overskriften "EMV" i menuen til venstre.
Hvad er PCI DSS?
PCI DSS er en standard, der er oprettet af VISA og Mastercard til sikker behandling af korttransaktioner. PCI DSS står for Payment Card Industry Data Security Standard, og er en internationalt anerkendt standard, som alle virksomheder, der håndterer kreditkorttransaktioner, skal overholde.
Kontakt
Kontakt din lokale Cale-repræsentant for at få mere at vide om, hvad Cale online-kortbehandlingstjenester kan tilbyde til dit marked.
Kontakt salgsafdelingen
Download
Oplysningsskema