Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Cale Solutions
Improve your operation with secure and user-friendly solutions from Cale.

Tredjepartsintegration

En af Cales grundlæggende værdier er åbenhed. Dette tilkendegives i en åben og positiv holdning til andre, både internt og eksternt. Cale forsøger altid at have en åben tilgang til samarbejde og integration med eksterne parter.
 

Håndhævelse og styringsintegration

Cale har samarbejdet med andre virksomheder adskillige gange for at levere ny funktionalitet, hvad enten det drejer sig om kortgodkendelse i et nyt marked eller integration med kontrolsystemer for effektiv styring af vores kunders virksomheder. De vigtigste elementer i Cales systemer er opbygget ved hjælp af standardiserede komponenter og med en åben arkitektur, således at andre virksomheder kan bygge oven på den eksisterende struktur ved at tilføje nye komponenter til øget værdi for kunderne. 

Du kan forbedre din virksomhed med Cale

Vi er altid åbne for nye idéer, når det drejer sig om at kombinere vores produkter og tjenester på nye og innovative måder. Hvis du har en idé om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din virksomhed, bedes du kontakte din lokale Cale-repræsentant. Vi ser frem til at høre om dine ideer!
Downloads
Parking by Cale, brochure
Links
Kontakt salgsafdelingen
Cale produkthistorik