Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Cale Solutions
Improve your operation with secure and user-friendly solutions from Cale.

Parking by Cale

En historie med løsninger til effektivitet

Cale har ry for at være verdensførende inden for uovervågede betalingsløsninger. Da back-office-systemet, Cale WebOffice 2, blev indført på markedet for nogle år siden, øgedes den lethed, hvormed betalingsterminaler kan overvåges og styres online, dramatisk. Forbindelsen mellem Cale WebTerminal (CWT) og Cale WebOffice (CWO) åbnede op for helt nye muligheder for, at terminalerne kan kommunikere med Cale WebOffice, hvilket resulterer i en meget enklere og mere effektiv drift.
Smart City Parking

Øget behov for digitalisering

Efterhånden som verden bliver stadig mere digitaliseret og brugere af parkeringspladser bliver mere og mere vant til at bruge denne nye teknologi til deres fordel, er kravene fra kunderne om yderligere at kunne integrere flere dele af deres drift steget.

Cale har for nylig tilføjet nye produkter og tjenester til sin produktportefølje. Det er kontrol, håndtering af digital tilladelse og en mobil app. De nye tjenester gør det muligt at give kunderne, hvad de har bedt om, nemlig en metode til indsamling af alle oplysninger om de modtagne betalinger for parkering i ét system.

Muligheder for integration, som aldrig er set før

Betydningen af digital parkering er rent faktisk integration af forskellige dele af din parkeringsvirksomhed: terminaler (CWT), back-office-system (CWO), kontrol (Cale Enforcement), digital håndtering af tilladelse (Cale Permit) og Cales mobile app WayToPark, som blev lanceret i januar 2014. Du kan tilføje så mange eller få af disse dele til din parkeringsvirksomhed, som du ønsker. Vi vover at sige, at jo mere du integrerer, jo mere effektiv vil du blive.
 
Åbenhed er en af Cales værdier, så vi har sørget for, at diverse tredjepartssystemer også kan integreres.

Én komplet oversigt

Den store fordel ved denne integration er, at du kan få en komplet oversigt over alle betalinger fra forskellige kilder og hele din drift i ét system.