Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Generelle oplysninger
om Cale
Du er velkommen til at kontakte os om alt, der ikke er dækket her.

Nyskabelse inden for parkering ekspanderer globalt

Cale blev grundlagt for over 60 år siden. I dag kan vores produkter til parkering, offentlig transport og adgangsbetaling findes i mere end 40 lande verden over.

Pålidelig portefølje af produkter og tjenester

I dag markedsfører vi vores egne integrerede high-tech-løsninger til uovervåget parkering og andre adgangsgebyr-systemer. Vores produkter er ofte en del af et samlet koncept, hvor vi leverer et stort udvalg af tjenester. Vi tilbyder værktøjer og tjenesteydelser, som du har brug for til at forenkle billetbehandling, bogføring, vedligeholdelse, drift og administration. Mange af vores løsninger anvender moderne kommunikationsteknologi, internettet og GPRS, og tilbyder unikke muligheder for support og avanceret administration af forskellige elektroniske betalingssystemer, som f.eks. kreditkort. Vores mål er at sikre vores kunder den højest mulige effektivitet til de lavest mulige omkostninger - i dag og i fremtiden.

Fokus på innovation gennem Cale F&U

Det meste af vores produktudvikling udføres i vores hovedkvarter i Stockholm. Cale er kendt for sine højt kvalificerede medarbejdere med unik ekspertise på en række områder. Det betyder, at vi ofte sætter verdensstandarden i de markeder, hvor vi arbejder. Vi har afsat store finansielle og menneskelige ressourcer til at udvikle nye løsninger. Vi introducerer hele tiden nye unikke applikationer. Brugeroptimerede grænseflader, trådløs kommunikation mellem terminal og back-office, og elektroniske betalingssystemer med maksimal sikkerhed er blot et par nyskabelser, der har gjort vores løsninger til nogle af de mest efterspurgte i verden.

Vores mål er den bedste værdi for kunderne

Alle vores produkter er baseret på, hvad der er bedst for kunden. Vores produkter er ofte baseret på banebrydende teknologi, men altid med øje for omkostninger. Vores kunder kan være sikre på, at et Cale-produkt vil være nemt at installere, nemt at bruge og omkostningseffektivt at eje. Vi ønsker, at vores kunder føler, at de foretager en rentabel investering. Investeringsafkast har altid været et centralt begreb, både for os og for dem, der køber vores produkter

En global tilstedeværelse

Vi har datterselskaber i Canada, Norge, Storbritannien, Frankrig og Tyskland, med repræsentanter fra Mexico til New Zealand. Vores terminaler kan findes på fire ud af fem kontinenter. Du kan finde en Cale i Canberra, Australien, i Shakespeares Stratford-upon-Avon i England; i Berkeley i solrige Californien; i Saltsjöbadens golfklub og Arlanda lufthavn i Stockholm, for blot at nævne nogle få. Alle vores datterselskaber og samarbejdspartnere lever op til vores høje standarder for service og tilgængelighed.