Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Succeshistorier
Et par eksempler på, hvordan Cales produkter og tjenesteydelser har skabt værdifulde løsninger.

Velgørenhedsterminal i Berlin, Tyskland

Siden den 1. september 2008 har kommunen Charlottenburg-Wilmersdorf i Berlin afprøvet en helt ny metode til indsamling af penge til velgørenhedsprojekter i området. Cales partner stadtraum GmbH har udviklet et pilotprojekt, hvor en Cale WebTerminal 2120 er blevet installeret i nærheden af Gedächtniskirche og tæt på den berømte Kurfürstendamm.
 

Parkér og donér

Såvel som at finde standard parkeringsfunktioner på terminalen, vil brugere blive præsenteret for ekstra knapper til at foretage donationer til støtte for lokale projekter, som ikke normalt finansieres af byrådets standardbudget.
 
Når kunder køber en traditionel parkeringsbillet, får de muligheden for at give et fast bidrag til projekter i området. Det er dog også muligt at yde et bidrag af enhver værdi, uden at købe en parkeringsbillet.

Beskrivelse af projekter

På berøringsfølsomme skærm i terminalen kan donoren finde oplysninger og billeder, som beskriver de forskellige projekter, og hvad pengene vil blive brugt til. Der kan også tilføjes yderligere funktioner, f.eks. turistoplysninger eller oplysninger om andre områder af interesse rundt omkring i byen.

Velgørenhedsinitiativ for Cale America

Cale USA er blevet yderligere involveret i de lokalsamfund, hvor Cales terminaler er installeret. Cales USA Gives Back-kampagne indebærer, at Cale America installerer en særligt markeret terminal, der accepterer velgørenhedsdonationer til en velgørende institution, som udpeges af kunden. Cale America har tilbudt at støtte alle aspekter af den særlige terminal, herunder kvitteringspapir, dele, og månedlige back-office-servicegebyrer.

CALE Gives Back-terminalen accepterer mønter og kreditkortbetaling, og leverer en kvittering mærket med velgørenhedsorganisationens navn af hensyn til skattemæssige fradrag. 100 % af donationerne vil blive udstedt til kundens udpegede velgørenhedsorganisation, og terminalen vil blive ved med at være understøttet af Cale America, så længe den af kunden udpegede velgørenhedsorganisation mener, at programmet er en succes.