Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Succeshistorier
Et par eksempler på, hvordan Cales produkter og tjenesteydelser har skabt værdifulde løsninger.

Bilvask døgnet rundt

I byen Västerås i Sverige, havde bilvaskfirmaet SpaceWash brug for et system til betaling og kontrol af deres automatiske vaskehal med fem vaskekabiner, hvor bilisterne selv sprøjter vand og andre væsker ved hjælp af en slange.

Køb af forskellige vaskeprogrammer helt uden opsyn

Bilisten kører ind i en tom vaskekabine, går hen til en betalingsterminal, indtaster kabinens nummer og et beløb i henhold til den ønskede vasketid, og betaler derefter det relevante gebyr ved hjælp af et kort, sedler eller mønter - uden medvirken fra kassepersonale.

Et kontrolpanel i den valgte vaskekabine bliver aktiv under den betalte periode og giver bilisterne mulighed for at vælge et vaskeprogram (affedtende, højtryksvask med vaskemiddel, skylning, vandfjerner og varm voks). Flere programmer kan bruges indenfor den betalte periode. Vaskeperioden kan til enhver tid forlænges ved at indtaste kabinens nummer og betale ekstragebyret.

Cale anset for at være det bedste valg

Efter at have undersøgt markedet for et veldokumenteret, sikkert og billigt system, konstaterede virksomheden SpaceWash til sidst, at Cale leverede den bedste løsning.

Den primære årsag til at vælge et Cale-produkt var, at det er et etableret produkt, og den eneste nødvendige tilpasning var en mindre ændring i terminalens program.

Fleksibelt kortsystem

Virksomheden SpaceWash udsteder sine egne betalingskort, der kan bruges i Cale-terminal, men andre typer kort kan også anvendes, takket være Cale-systemets fleksibilitet.

Nem vask når du vil

Frederik Vetander fra SpaceWash forklarer: "Bilisterne kan nu straks få adgang til den valgte vaskekabine, når de betaler ved terminalen. De styrer selv vasken, men behøver ikke vaske i hånden. De bruger blot de faciliteter, der findes i vaskehallen, som er åben for offentligheden 24 timer om dagen."