Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Succeshistorier
Et par eksempler på, hvordan Cales produkter og tjenesteydelser har skabt værdifulde løsninger.

Et par eksempler, hvor Cales terminaler har vist sig velegnede til offentlig transport

Hårde betingelser ikke noget problem for en Cale


Forsvarsbygg, operatøren af færgen mellem byen Drøbak og Oscarsborg Festning, ønskede en løsning til at sælge billetter, som var mere effektiv end det manuelle system, der tidligere blev brugt af færgepersonalet.

Forsvarsbygg forestillede sig en billetterminal, der muliggjorde betaling med kreditkort. Omgivelserne er meget barske, og terminalen vil være placeret på kajen og derfor udsat for regn, saltvandssprøjt, vind og varierende temperaturer hele året rundt.

Løsningen blev en MPC til betaling med kreditkort og forbundet til CWO.

Busser bliver pengeløse
Flere og flere busselskaber installerer Cale-terminaler til køb af busbilletter ved busstoppesteder. Årsagen er, at håndtering af kontanter ikke længere er tilladt om bord på busser med henblik på at forbedre sikkerheden for buschauffører.
Billetter i internationale lufthavne ikke noget problem
Lufthavnsbusser er en anden form for transport med et stort gennemløb af passagerer. Skavsta Lufthavn i byen Nyköping, Sverige, er et eksempel på en kunde, der har investeret i en betalingsterminal fra Cale for at reducere arbejdsmængden for det personale, der håndterer salg af billetter i ankomstområdet. Terminalen er placeret tæt ved busstoppestedet.

Da mange passagerer er internationale, fungerer betalingsterminalen på flere sprog med engelsk valgt som standard. Betalingsterminalen accepterer alle former for kreditkort, så folk fra udlandet behøver ikke at bekymre sig om at veksle penge til svensk valuta, før de forlader lufthavnen. Og buschaufføren behøver ikke håndtere store pengesummer om bord og reducerer dermed risikoen for røveri.
Downloads