Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Succeshistorier
Et par eksempler på, hvordan Cales produkter og tjenesteydelser har skabt værdifulde løsninger.

Billigere parkering for ansatte

De svenske myndigheder udøver nøje kontrol over den gratis parkering for ansatte på arbejdspladsen, da det er et skattepligtigt personalegode i Sverige.

Cale solution accepted by authorities

Cale har skabt en løsning for arbejdsgivere, hvorved de kan give medarbejdere lov til at betale et reduceret parkeringsgebyr ved en betalingsterminal. Det er acceptabelt for myndighederne, da det betyder, at parkering ikke anses for at være et skattepligtigt personalegode og som følge heraf skal arbejdsgiveren ikke betale lønskat for den tilvejebragte parkeringsplads. Alle er enige om, at det er nemt, enkelt og rimeligt, at medarbejdere betaler for deres parkering ved en betalingsterminal, når de kører på arbejde i bil.

Passende betalingsterminaler fra Cale kan bruges enten som almindelige betalingsterminaler eller som en integreret del af et eksisterende adgangskontrolsystem.

Problem med differentierede priser ved hospital

Som et medarbejdergode kan medarbejdere, der arbejder på Danderyd Hospital, parkere til en nedsat afgift ved anvendelse af et særligt identitetskort for medarbejdere.
Da hospitalet er placeret tæt på en metrostation, anvendte bilister parkeringspladsen til at parkere deres biler, før de tog toget ind til byen, hvilket resulterede i, at medarbejdere og besøgende på hospitalet havde færre parkeringspladser.

En løsning har været at anvende differentierede priser for "normale" parkerende og for medarbejdere. Dette førte til, at medarbejdere gav deres venner billigere parkering.

Cales back-office-system var løsningen

Sammen med parkeringsvirksomheden Q-Park, virksomheden, som er ansvarlig for parkeringsdriften på Danderyd Hospital, har Cale udviklet en løsning, hvor medarbejderparkering logges på back-office-systemet, CWO.

Særlig funktion i CWO

Der anvendes en funktion, hvor den parkerende/hospitalsmedarbejderen kun kan købe én parkeringsbillet til en reduceret takst ad gangen. Man kan f.eks. kun købe én billet pr. 24 timer eller et bestemt antal pr. måned.

Der kan også håndteres parkeringstilladelser for længere perioder.

Tilfreds kunde

Løsningen er værdsat, da det er muligt at give medarbejdere reducerede priser og samtidig udelukke misbrug af denne fordel